Shiseido

Shiseido tilbyder et luksuriøst univers af hudpleje, makeup og dufte, hvor Østens æstetik og sanselighed forenes med Vestens videnskab og innovation.

Indre skønhed, ydre velvære

Shiseido blev grundlagt i 1872 som Japans første vestlige apotek, i den trendy bydel Ginza i Tokyo. Med mere end 140 års erfaring har Shiseido formået at skabe et unikt skønhedsunivers, hvor Østens æstetik og sanselighed forenes med Vestens teknologi og innovation. De luksuriøse produkter udvikles hver især efter filosofien om at tilbyde ydre skønhed og indre velvære og således skabe synlige resultater samt en sanseoplevelse for brugeren. Det menneskelige perspektiv, herunder sind, krop og sjæl tages altid i betragtning.

Forskning og teknologi

Shiseido har forskning og banebrydende teknologi som en central del af sit virksomhedsløfte, hvor der forfølges et ønske om at skabe sikre produkter, der giver ydre skønhed og indre velvære. Shiseidos innovative forskning foregår på 13 forskningscentre placeret centralt i verden og har indbragt mere end 2.400 patenter, herunder den bioteknologiske version af Hyaluronsyre, kroppens egen fugtmagnet, som i dag anvendes som fugtingrediens i flere af Shiseidos hudpleje- og kosmetikprodukter. Endvidere har Shiseido været pioner inden for udforskning af duftens påvirkining af krop og sind. Denne videnskab, aromakologi, benyttes i duftsammenhæng, men også i Shiseidos hudplejeprodukter, hvor duften har en fysio-psykologisk indflydelse på det fysiske såvel som det mentale velvære.

Shiseidos skønhedsunivers

Shiseido tilbyder i dag et omfattende skønhedsunivers bestående af luksuriøs hudpleje, makeup og dufte. I hudplejekategorien findes flere serier, således enhver hudtype og behov kan dækkes. Makeup udvikles i tæt samarbejde med den internationale chefmakeupartist Dick Page og skabes ofte med inspiration japansk kunst.  Duftene Zen og Energizing Fragrance henvender sig til dine sanser med sine milde, feminine aromaer.

Website

Youtube